Zsenge tejszínes párolt tök | Miele Főzőiskola

Zsenge tejszínes párolt tök
Miele 2014. 08. 25.
Zsenge tejszínes párolt tök
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
50 dkg tök

kapor
2.5 dl tejszín
Elkészítés

A zsenge tököt meghámozzuk, félbevágjuk, és egy evőkanállal kikaparjuk a magját.
Vékony szeletekre vágjuk, egy gőzpárolós edénybe helyezve megsózzuk, ráöntjük a tejszínt, és megpároljuk.
6 percig pároljuk, az utolsó két percben megszórjuk a finomra vágott kaporral.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább