Ajvár | Miele Főzőiskola

Ajvár
Miele 2014. 08. 25.
Ajvár
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 kg piros színű paprika
50 dkg paradicsom
1 dl olaj

2 g fokhagyma
Elkészítés

A paprikákat megsütjük a grillen.
A paradicsomot megmossuk és megsütjük, majd meghámozzuk, és húsdarálón ledaráljuk.
Nagyobb lábasban megmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a darált paradicsomot és a paprikát, majd sózzuk, és hozzáadjuk a ledarált fokhagymát is.
Sózzuk még ízlés szerint, és kb. 30 perc alatt sűrűre főzzük.
Mikor olyan sűrű a massza, hogy a fakanál csíkot hagy benne, akkor kész az ajvár.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább