Spenótos csicseriborsó | Miele Főzőiskola

Spenótos csicseriborsó
Miele 2014. 08. 25.
Spenótos csicseriborsó
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
2 ek olívaolaj
1 doboz csicseriborsó
1 g paprika
3 g fokhagyma
chili
1 g újhagyma
1 doboz hámozott paradicsom
1 g kolbász

bors
5 marék spenótlevél
Elkészítés

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben.
Adjuk hozzá a hagymát, a pirospaprikát és a fokhagymát, és süssük 2 percig, hogy megpuhuljon.
Adjuk hozzá a csicseriborsót, és pirítsuk 2 percig, hogy kiadja az ízét.
Sózzuk, borsozzuk meg, tegyük hozzá az apróra vágott paradicsomot, a chilit, a kolbászt.
Fedjük le fedővel, hagyjuk főni 15-20 percig.
Utána hozzáadjuk a spenótot, és keverjük, hogy az kicsit megfonnyadjon.
Ha kész, petrezselyemmel megszórva a tetejét, ropogós kenyérrel tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább