Citromos pácolt csirkemell joghurtos dresszinggel | Miele Főzőiskola

Citromos pácolt csirkemell joghurtos dresszinggel
Miele 2014. 08. 25.
Citromos pácolt csirkemell joghurtos dresszinggel
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
6 db natúr csirkemell
2 db citrom leve
70 ml olívaolaj
500 g görög joghurt
5 g zöldhagyma
1 db zöld chili
2 g fokhagyma
0.5 db uborka
2 ek koriander
2 ek menta
Elkészítés

Vágjuk fel a csirkemellet 3 cm hosszú, kisebb darabokra.
Sózzuk, borsozzuk meg, öntsük rá a 2-3 ek olívaolajat és adjuk hozzá az egy citrom levét.
Hagyjuk addig pácolódni, amíg a dresszinget elkészítjük.
A joghurtot egy tálba öntjük, és a fokhagymát hozzáadjuk.
Az uborkát és az újhagymát apró kockákra vágjuk, a koriandert és a chilit is apróra vágjuk, majd mindent együtt összekeverünk.
Hagyjuk állni, így addig jöhet a hús sütése egy serpenyőben vagy wokban.
A sütés végén meg kell locsolni a húst egy kis citrom levével.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Klasszikus karácsonyi bejgli

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább