Garnélás paradicsomos lumaconi | Miele Főzőiskola

Garnélás paradicsomos lumaconi
Miele 2014. 08. 25.
Garnélás paradicsomos lumaconi
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 csomag lumaconi
1 csokor bazsalikom
25 dkg paradicsom
40 dkg garnéla
5 dkg vaj
2 fej salott hagyma
2 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán
Elkészítés

A tésztát forró vízben a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, közben elkészítjük a szószt.
Az összevágott hagymát és fokhagymát a megolvasztott vajon megpirítjuk, majd hozzátesszük a megtisztított rákot.
2 percnyi pirítás után felöntjük a hámozott paradicsommal, ízesítjük sóval, borssal.
A tésztára halmozva friss bazsalikommal és parmezánnal tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább