Sörös malac sült bajor káposztával | Miele Főzőiskola

Sörös malac sült bajor káposztával
Miele 2014. 08. 25.
Sörös malac sült bajor káposztával
főzés idő
180 perc
teríték
3 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
3 adag
1 kg malachús
5 dkg füstölt szalonna

majoránna
0.5 pohár sör
50 dkg bajor káposzta
Elkészítés

A malac megtisztított bőrét éles késsel rácsosan bevágjuk.
Malacot nyársra húzzuk, belül megsózzuk, de a bőrét ne érje só.
Süthetjük faparázson vagy sütőben is, ilyenkor a nyársat a tepsibe állítjuk, és öntsünk bele egy kevés vizet.
A malac bőrét sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz.
Sütési idő 2-2, 5 óra.
A malac sülthez párolt káposzta illik.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább