Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Sörös malac sült bajor káposztával

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

átlagos
180 perc
3 adag

További képek

Hozzávalók

3 adag
1 kg malachús
5 dkg füstölt szalonna

majoránna
0.5 pohár sör
50 dkg bajor káposzta

Jellemzők

  • miele video recept
  • Miele főzőiskola
  • bajor káposzta
  • ünnepi étel
  • újévi receptek
  • malac sült
  • malac
  • sör
  • soros malac sult
  • miele receptek

Elkészítés

A malac megtisztított bőrét éles késsel rácsosan bevágjuk.
Malacot nyársra húzzuk, belül megsózzuk, de a bőrét ne érje só.
Süthetjük faparázson vagy sütőben is, ilyenkor a nyársat a tepsibe állítjuk, és öntsünk bele egy kevés vizet.
A malac bőrét sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz.
Sütési idő 2-2, 5 óra.
A malac sülthez párolt káposzta illik.

Tálalási módszer:
A malac sülthez párolt káposzta illik.
Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
7 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások