Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Kocsonya

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

rutinosaknak
150 perc
3 adag

További képek

Hozzávalók

3 adag
2 db köröm
1 db csülök
1 db sárgarépa
1 g fokhagyma
1 g vöröshagyma

bors
3 l víz
2 db babérlevél

Jellemzők

  • zöldség
  • miele video recept
  • előétel
  • leves
  • Sanyi Séf
  • Miele főzőiskola
  • csülök
  • karácsonyi előétel
  • sertés köröm
  • Kis Sándor
  • miele receptek
  • miele
  • főtt tojás

Elkészítés

A megtisztított köröm- és csülökdarabokat egy edényben vízzel felforraljuk, majd lehabozzuk, és beletesszük a zöldségeket.
Gyöngyözve kb. 1,5-2 órát főzzük, amíg a körömből ki tudjuk venni a csontot. Ha a lé túlságosan zavaros lenne, akkor derítéssel (tojásfehérje, paradicsompüré) tudjuk javítani.
A levet átszűrjük, a tetejéről a zsírt egy papírszalvétával leitatjuk.
A körmöt kicsontozzuk, és egy tálalóedénybe helyezzük a zöldségekkel és a hússal együtt.
Felöntjük a zsírtalanított lével és egy éjszakán át a hűtőben dermesztjük.

Tálalási módszer:
Apróra vágott fokhagymát, őrölt pirospaprikát, és egy kis citromlevet szórunk a tetejére. Friss kenyérrel fenséges.
Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
3 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások