Kocsonya | Miele Főzőiskola

Kocsonya
Miele 2014. 08. 25.
Kocsonya
főzés idő
150 perc
teríték
3 adag
nehézség
Rutinosaknak
Hozzávalók
3 adag
2 db köröm
1 db csülök
1 db sárgarépa
1 g fokhagyma
1 g vöröshagyma

bors
3 l víz
2 db babérlevél
Elkészítés

A megtisztított köröm- és csülökdarabokat egy edényben vízzel felforraljuk, majd lehabozzuk, és beletesszük a zöldségeket.
Gyöngyözve kb. 1,5-2 órát főzzük, amíg a körömből ki tudjuk venni a csontot. Ha a lé túlságosan zavaros lenne, akkor derítéssel (tojásfehérje, paradicsompüré) tudjuk javítani.
A levet átszűrjük, a tetejéről a zsírt egy papírszalvétával leitatjuk.
A körmöt kicsontozzuk, és egy tálalóedénybe helyezzük a zöldségekkel és a hússal együtt.
Felöntjük a zsírtalanított lével és egy éjszakán át a hűtőben dermesztjük.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább