Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal | Miele Főzőiskola

Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal
Miele 2014. 08. 25.
Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal
főzés idő
10 perc
teríték
3 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
3 adag
500 g sárgarépa
100 g zeller
1 g póréhagyma
100 g dió
1 db citrom leve
1 tk méz

bors
125 ml tejszín
salátalevél
Elkészítés

Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket.
Tisztítsuk meg a póréhagymát is.
A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára, majd mossuk meg és csepegtessük le.
A diót vagdaljuk nagyobb darabokra.
Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább