Sólet | Miele Főzőiskola

Sólet
Miele 2019. 01. 14.
Sólet
főzés idő
180 perc
teríték
8 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
8 adag
30 dkg bab
1 fej hagyma
10 dkg gersli
2 ek pirospaprika
só, bors
40 dkg csontozott libacomb
30 dkg füstölt marhanyelv
2 l víz vagy főzőlé
2 dl paradicsom konzerv
1 csokor kakukkfű
10 db fürjtojás
20 dkg füstölt főtt libamell
3 gerezd fokhagyma
2 ek libazsír
babérlevél
Elkészítés

A füstölt libamellet a fagyasztóba tesszük. Megfőzzük a marhanyelvet. Beáztatjuk a babot. Feldaraboljuk a hagymákat, majd egy kis edényben előmelegítünk zsiradékot. A libacombból nagyobb kockákat vágunk. Az edénybe beletesszük a libacombot, hagymákat és megfűszerezzük babérlevéllel és kakukkfűvel. Az edénybe helyezzük még a feláztatott babokat és a főzőlevet is. A főzés felénél hozzáadjuk még a gerslit, fokhagymát és az előfőzött marhanyelvből szeleteket. A fürjtojásokat megfőzzük és köretként használjuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - A vadász vacsorája: vadak és erdei gombák

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább