Kecske camembert gyümölcsökkel | Miele Főzőiskola

Kecske camembert gyümölcsökkel
Miele 2018. 12. 21.
Kecske camembert gyümölcsökkel
főzés idő
90 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
4-5 db sárgabarack
1 db sárgadinnye
20 dkg málna
20 dkg eper
1 db kecske camembert
10 dkg panko morzsa
1 db egész tojás
2 ek tejszín
2 dl olaj
2 ek kristálycukor
pár db spenótlevél
kevés liszt
Elkészítés

Egy kecske camembertet fogunk bepanírozva rántani, melynek a gyümölcs lesz a körete. Egy kis karamellt készítünk, amiben a sárgabarackot és a dinnyét megpirítjuk, majd a végén hozzáadjuk a friss epret és a málnát. A dinnyéket meghámozzuk,  a magházat eltávolítjuk és kevés kristálycukrot szórunk az edénybe. Ha a cukor elolvadt, belerakjuk a gyümölcsöket, dinnyét és barackot, pár percig sütjük, majd a végén beletesszük az epret és a málnát.

Közben egy serpenyőben a camembert kirántjuk, a panírhoz panko morzsát használjuk. A camembert négybe vágjuk el és kétszer panírozzuk.

A panírhoz tojásra, pici tejszínre van szükség, melegítsük fel az olajat, a TempControl főzőlapon 3-as fokozaton dolgozzunk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Villányi vacsora Kiss Gáborral

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább