Maxi-marharolád | Miele Főzőiskola

Maxi-marharolád
Miele 2018. 12. 03.
Maxi-marharolád
főzés idő
160 perc
teríték
8 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
8 adag
keményítő
bors

150 ml tejszín
350 ml húsalaplé
250 ml vörösbor
30 g zsír
2 ek mustár
150 g füstölt szalonna, felkockázva
400 g hagyma, felkockázva
1.5 kg marhacomb
Elkészítés

Vágjuk be a húsdarabot kb. 2/3 részig, de ne vágjukj át teljesen. Körbe-körbe mindenütt és a bevágásokban is sózzuk
és borsozzuk be.
A bevágásokba kenjünk mustárt, tegyük bele a szalonnát és a hagymakarikák felét. A húst jól nyomjuk össze és kössük át
a zsinórral.
A hústekercset pirítsuk meg a zsíron egy edényben, adjuk hozzá a maradék hagymát és a vörösbort. Fedő nélkül kb. 60 percig süssük. Öntsük rá a húsalaplevet és a tejszínt, majd további kb. 70 percig lefedve pároljuk.
Vegyük ki a sültet, vágjuk le a zsinórt és szeleteljük fel a húst. A pecsenyelevet egy kis vízzel öntsük fel és a keményítővel sűrítsük be.

Főzőzóna beállítása
Teljesítmény: 8–9
Sütési idő: 8–10 perc
Sütő beállítása
Üzemmód: Hőlégkeverés plusz
Hőmérséklet: 150–160°C
Szint: alulról a második
Sütési idő: 140–160 perc

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Varázslatos Karácsony

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább