Rebarbarás spárgasaláta | Miele Főzőiskola

Rebarbarás spárgasaláta
Miele 2017. 06. 14.
Rebarbarás spárgasaláta
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
olívaolaj
vegyes friss saláta
fokhagyma
bacon
rebarbara
Cherry ecet
Elkészítés

A rebarbarákat ujjnyi vastag szeletekre vágjuk majd 4 percig pároljuk a gőzpárolóban. A spárgát is előkészítjük ( lásd a videón) majd a gőzpárolóban 4 percig pároljuk. Az összekockázott bacont zsírjára kisütjük amit majd a kész saláta tetejére szórunk (tipp: kevés parmezánt is használhatunk), és a fokhagymát is összepirítjuk a baconnel. A tálba összeöntjük a cherry ecetet és az olívaolajat, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és óvatosan összekeverjük. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább