Tökmag ropogós | Miele Főzőiskola

Tökmag ropogós
Miele 2016. 09. 26.
Tökmag ropogós
főzés idő
40 perc
teríték
3 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
3 adag
200 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
50 g tökmagliszt
150 g tökmag durvára vágva
1 tk sütőpor
1 tk só
50 g napraforgómag és szezámmag durvára vágva
parmezán
130 ml víz
50 ml tökmagolaj
0.5 tk szódabikarbóna
Elkészítés

Az összes összetevőt összegyúrjuk, majd két sütőpapír között fél cm vékonyra nyújtjuk.

Vágjuk kb. 2*5 cm-es csíkokra és szórjuk meg parmezánnal. Sütőpapírra tegyük a tepsibe és süssük 170 C-fokon 30 percig.

Kihűlés után daraboljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább