Virágfánk | Miele Főzőiskola

Virágfánk
Miele 2016. 02. 01.
Virágfánk
főzés idő
95 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
1 db vaníliarúd kikapart belseje
3 db tojássárgája
1 tk sütőpor - egy késhegynyi
1 ek rum
250 g sima liszt
250 ml tej
Elkészítés

Az összetevőket keverjük simára és hűtőben pihentessük fél órát.

Sütéshez: 500 ml olaj

Szóráshoz: fahéjas porcukor

Töltéshez: ízesített tejszín

Díszítéshez: friss gyümölcs

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább