Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Karaj csontozása

Miele | 2010. 09. 01.

Miele recept

átlagos
15 perc
1 adag

További képek

Hozzávalók

1 adag
1 db csontos karaj

Jellemzők

  • miele video recept
  • Sanyi Séf
  • Konyhai trükkök
  • Miele főzőiskola
  • miele receptek
  • karaj csontozás
  • konyhai műveletek
  • nyitott szelet vágása
  • karaj szeletelés
  • hús csontozás

Elkészítés

Először a bőrét kell levágnunk. Kézzel elkezdjük eltépni ameddig lehet, a maradékot késsel eltávolítjuk. Következő lépésben a csontot fogjuk kivenni. A kést függőlegesen beleállítjuk a húsba, és a csont menténk elkezdjük magunk felé húzni. Az alján érezni fogjuk a comb alsó részét, azt körbe kell vágni. Ezután a csont másik oldalán az ellenkező irányba kezdjük vágni, ha lehet, ne szedjük, húzzuk szét a húst. A húst filézzük, a csontos részét pedig fel tudjuk használni, akár egy levesben. 

Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások