Karaj csontozása | Miele Főzőiskola

Karaj csontozása
Miele 2010. 09. 01.
Karaj csontozása
főzés idő
15 perc
teríték
1 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
1 adag
1 db csontos karaj
Elkészítés

Először a bőrét kell levágnunk. Kézzel elkezdjük eltépni ameddig lehet, a maradékot késsel eltávolítjuk. Következő lépésben a csontot fogjuk kivenni. A kést függőlegesen beleállítjuk a húsba, és a csont menténk elkezdjük magunk felé húzni. Az alján érezni fogjuk a comb alsó részét, azt körbe kell vágni. Ezután a csont másik oldalán az ellenkező irányba kezdjük vágni, ha lehet, ne szedjük, húzzuk szét a húst. A húst filézzük, a csontos részét pedig fel tudjuk használni, akár egy levesben. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább