Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Sörös malacsült bajorkáposztával

Miele | 2015. 11. 18.

Miele recept

rutinosaknak
180 perc
3 adag

További képek

Hozzávalók

3 adag
1 tál reszelt káposzta
szalonna
libazsir
sör
majoránna

1 db malaccomb

Jellemzők

  • miele video recept
  • Sanyi Séf
  • Miele főzőiskola
  • főétel recept
  • bajor káposzta
  • Malacsült
  • miele receptek
  • malaccomb

Elkészítés

A malaccomb bőrös felét bevagdossuk, így kicsit ropogósabbra fog megsülni. A csontot kivágjuk belőle. Fűszerezésnél figyeljünk arra, hogy a bőrös felét ne érje só, még egy kis majoránnát tegyünk rá. Beletesszük egy tepsibe, egy is libazsírt rakunk mellé, és meglocsoljuk sörrel. Egy kis szalonnát összedarabolunk, az összedarabolt szalonnával sütés közben, sörbe belemártogatva meg fogjuk kenegetni. 

Két fázisban fogjuk megsütni a malacot, az első fázis egy pirítás lesz, 200 fokon 15 percig. Második fázisban a hőfokot levesszük 160 fokra, és 20 percenként a szalonnával és a sörrel meg fogjuk kenegetni. Kb. 2 óra alatt fog elkészülni a malacsült.

Egy kevés szalonnát felolvasztunk, hozzáadjuk a káposztát, öntünk hozzá 1 dl sört és picit megpirítjuk, és köretként tálaljuk. 

Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások