Marinált spárgasaláta | Miele Főzőiskola

Marinált spárgasaláta
Miele 2015. 11. 03.
Marinált spárgasaláta
főzés idő
25 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
bors

1 dl olívaolaj
1 dl sherry ecet
lime leve
3-4 fej gomba
1 csomag spárga
Elkészítés

A spárgákat megmossuk, és a fás alját letörjük. A gombákat is megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk. Gőzpárolós preforált aljú edénybe helyezzük. Megsózzuk, majd egy lime levét ráfacsarjuk. Gőzpárolóban a spárgát és a gombát is 6-6 percig pároljuk.

A marináló léhez használjunk sherry ecetet, olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és keverjük jól össze, amíg picit krémállagú nem lesz. Ebbe belehelyezzük a spárgát és a gombát, egy éjszakára hűtőben tároljuk. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább