Rozmaringos sertésszűz | Miele Főzőiskola

Rozmaringos sertésszűz
Miele 2015. 10. 15.
Rozmaringos sertésszűz
főzés idő
40 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
2 zeller
2 kemény, savanykás alma
vaj
friss rozmaring

2 db egész szűzpecsenye
Elkészítés

A szűzpecsenyéről leszedjük a hártyát, alaposan megsózzuk és belehelyezzük egy forró, vajas edénybe. Tegyünk mellé egy kis rozmaringot is.

Közben összedaraboljuk a zellert és az almát. A zeller darabokat először jó arany barnára pirítjuk, majd hozzáadjuk az almákat. A sertésszűzet felszeleteljük, egy kis vajjal meglocsoljuk és friss rozmaringgal tálaljuk.

 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább