Barna rizsgolyók partykra - Ízek és Érzések | Miele Főzőiskola

Barna rizsgolyók partykra - Ízek és Érzések
Miele 2015. 10. 12.
Barna rizsgolyók partykra - Ízek és Érzések
főzés idő
35 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Mártás
1 ek kapor
1 ek apróra vágott petrezselyem
színes bors, só
szójajoghurt
Rizsgolyók
2 tojás
csicseriborsó liszt

borsikafű
petrezselyem
2-3 gerezd reszelt fokhagyma
fél fej reszelt vöröshagyma
reszelt sárgarépa
20 dkg barnarizs
Elkészítés

Az előre megfőzött rizshez hozzáadjuk a sárgarépát, a vöröshagymát, fokhagymát, ízlés szerint a petrezselymet, a borsikafűből két csipetnyit teszünk bele, és végül sózzuk. Ezt alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a csicseriborsó lisztet. Összekeverjük ezt is, és végül a tojást is hozzáöntjük. Amikor elkészül a massza, golyókat formázunk belőle, és olajban vagy kókuszzsírban kisütjük, menet közben többször megforgatjuk, amíg jó ropogós lesz.

A mártáshoz a hozzávalókat alaposan összekeverjük és már csak a tálalás maradt hátra. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább