Spenótos medvehagymás lasagna | Miele Főzőiskola

Spenótos medvehagymás lasagna
Miele 2015. 10. 09.
Spenótos medvehagymás lasagna
főzés idő
60 perc
teríték
3 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
3 adag
szerecsendió
bors

2-3 gerezd fokhagyma
2-3 fej vöröshagyma
1 csomag lasagna tészta
1 kg spenót
medvehagyma
5 dl paradicsomszósz
1 nagy doboz tejföl
Elkészítés

Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd borsozzuk. Amikor megpirult, hozzáöntjük a paradicsomszószt. A tejfölt a tűzről levéve adjuk hozzá. Egy másik edényben feltesszük a spenótot, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a medvehagymát.

A paradicsomszósz egy részét tepsiben elegyengetjük, majd ráteszünk egy réteg lasagna lapot, erre pedig egy réteg spenótos-medvehagymás tölteléket. Majd még egy réteg tésztalapot, paradicsomszószt, és a végén jól megszórjuk sajttal. Paradicsomszeletekkel díszíthetjük. 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább