Csirke rebarbarás zöldborsóval | Miele Főzőiskola

Csirke rebarbarás zöldborsóval
Miele 2015. 10. 09.
Csirke rebarbarás zöldborsóval
főzés idő
40 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
2-3 db csirkecomb (akár csirkemell is)
vaj
2-3 szál rebarbara
friss zöldborsó
1 csokor friss rozmaring
2 ek mustár
2 db lime
Elkészítés

A lime levét elkeverjük a mustárral, közben a megtisztított, megsózott csirkéket belehelyezzük egy tepsibe. Majd mustárral megkenegetjük, rászórunk egy kevéske rozmaringot és egy kis olívaolajjal meglocsoljuk. Pácolás után egy kevés vizet még alá locsolunk. És 200 fokon kb. 35-40 perc alatt készre sütjük.

A rebarbarát meghámozzuk, és vajon megpirítjuk. Majd hozzáadjuk a zöldborsót és együtt az egészet készre pároljuk azzal az alaplével, amit a csirke sütéséhez használtunk. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább