Sült rebarbara sárgabarackmag-olajjal | Miele Főzőiskola

Sült rebarbara sárgabarackmag-olajjal
Miele 2015. 10. 07.
Sült rebarbara sárgabarackmag-olajjal
főzés idő
15 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
barnacukor
pekándió
2-3 db eper
sárgabarackmag olaj
2-3 szál rebarbara
Elkészítés

A rebarbaraszárakat felkockázzuk, majd sárgabarackmag-olajon elkezdjük pirítani. Melléteszünk pár szem pekándiót, megszórjuk barnacukorral, és csak addig pirítjuk, hogy a cukor ne égjen meg. Eperrel és csokoládéhomokkal tálaljuk. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább