Sült rebarbara sárgabarackmag olajjal | Miele Főzőiskola

Sült rebarbara sárgabarackmag olajjal
Miele 2015. 10. 07.
Sült rebarbara sárgabarackmag olajjal
főzés idő
15 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
barnacukor
pekándió
2-3 db eper
sárgabarackmag olaj
2-3 szál rebarbara
Elkészítés

A rebarbara szárakat felkockázzuk, majd sárgabarackmag olajon elkezdjük pirítani. Melléteszünk pár szem pekándiót, és megszórjuk barnacukorral, és csak addig pirítjuk, hogy a cukor ne égjen meg. Eperrel és csokoládéhomokkal tálaljuk. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább