Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti | Miele Főzőiskola

Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
Miele 2015. 10. 06.
Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
főzés idő
40 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
rizstészta
marhahús alaplé
halszósz
1 rúd egész fahéj
1 marék egész csillagánizs
1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
gyömbér
1 szelet marhahús
Elkészítés

A marhahús minden oldalát megpirítjuk, megsütjük egy lábasban. Hozzáadjuk az apróra vágott gyömbért, fokhagymát és hagymát. A csillagánizst és a fahájat egészben tehetjük bele, ezt tálaláskor majd kivesszük a kész ételből. Hozzáöntünk egy kis halszószt. Az egészet felöntjük marhahúsos alaplével, és pluszban egy kis vízzel. Ezt 20-25 percig főzzük.

Tálaláskor rizstésztát teszünk a tányér aljába, megszórjuk felkockázott mogyoróhagymával, hozzáadunk egy kis babcsírát és a megsült, megfőtt marhahúst és a végén felöntjük a levelessel. Chilivel és korianderrel ízesítjük. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább