Vietnámi joghurt desszert | Miele Főzőiskola

Vietnámi joghurt desszert
Miele 2015. 10. 06.
Vietnámi joghurt desszert
főzés idő
30 perc
teríték
3 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
3 adag
1 db gránátalma
1 db mangó
4-5 zselatinlap
sűrített tej
1 db 10%-os görög joghurt
Elkészítés

A sűrített tejet forró vízben homogenizáljuk. Hozzáadjuk a joghurtot és cosmómentesen elkeverjük. A zselatinlapot 50-60 Celsius fokos vízbe áztatjuk, megpuhítjuk, majd belerakjuk a joghurt keverékünkbe.

A felszolgáló tálkák aljába mangót vágunk, majd ráöntjük a joghurt keveréket. Gránátalmával díszítjük. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább