Pad Thai | Miele Főzőiskola

Pad Thai
Miele 2015. 10. 06.
Pad Thai
főzés idő
35 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
főtt tészta
1 tálka reszelt répa
garnélarák
mogyoróolaj
1-2 gerezd fokhagyma
1-2 fej mogyoróhagyma
1-2 ek barnacukor
halszósz
1 egész chili paprika
1 tálka tamarind paszta
Elkészítés

A halszószt chilivel, barnacukorral és egy kevés vízzel elkezdjük melegíteni. Hozzáadjuk a tamarind pasztát. Egy wokba beledobjuk a hagymákat és egy kis mogyoróolajat, végül a garnélarákokat is és egy picit pirítjuk. Amikor már megváltozott a színe, akkor belerakjuk a répákat, kicsit pirítjuk, majd kihúzzuk a wok szélére. Beleütünk egy tojást és elkeverjük. Hozzáöntünk picit az előzőleg elkészített mártásból. Hozzáadjuk a beáztatott tésztát, még egy picit pirítjuk, hogy az ízek összeérjenek. Szórunk rá zöldhagymát, és egy kis mogyorót. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább