Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel | Miele Főzőiskola

Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel
Miele 2015. 10. 02.
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel
főzés idő
60 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
1 tálka gyömbérszirup
4-5 db színes répa
2-3 zeller
1 tálka sült gesztenye
1 nagy szelet szarvasbélszín
Elkészítés

A zellert apró kockákra daraboljuk, kicsit megsózzuk, és egy kis vajon megpirítjuk. A répákat félbevágjuk és hozzáadjuk a zellerhez. A gesztenyéket hagyjuk egészben, és ezt is adjuk hozzá a serpenyőbe a zöldségekhez. A végén tegyük rá a gyömbérszirupot.

A bélszínről szedjük le a hártyákat, szeleteljük körülbelül 2 ujjnyi vastagságúra, és szórjuk meg egy kis őrölt feketebrossal.

Közben egy grill-lapon készítsük el a steaket. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább