Sólet | Miele Főzőiskola

Sólet
Miele 2015. 10. 02.
Sólet
főzés idő
180 perc
teríték
3 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
3 adag
bors

1 tálka árpagyöngy
1 tálka beáztatott szárazbab
6 tojás
2-3 szelet füstölt libamáj
2-3 szelet marhahús
libazsir
3-4 vöröshagyma
Elkészítés

A hagymákat darabokra vágjuk és picit megpirítjuk, hozzárakjuk a nagy darab marhahúsokat és a libamájat, ezeket is egy-két percig pirítjuk. Ezt el elehet készíteni füstölt libacombbal is. Mikor kicsit megpirult teszünk rá egy kis sót és borsot, és ráöntjük a beáztatott babot. Annyi vizet tegyünk rá, hogy egy ujjnyira legalább lepje el. A tetejére árpagyöngyöt szórunk. A tojásokat héjastól, egészben rátesszük a tetejére, ott fog megsülni. Fedővel lefedjük és betesszük a sütőbe, körülbelül 3-4 órára. Ha elkészült a tojásokat kiszedjük, megpucoljuk és tálaláskor felhasználjuk. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább