Calvadosban érlelt libamáj | Miele Főzőiskola

Calvadosban érlelt libamáj
Miele 2015. 10. 02.
Calvadosban érlelt libamáj
főzés idő
40 perc
teríték
3 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
3 adag
1 natúr fonott kalács
2 dl tej
20 g tápióka keményítő
1-2 zöldalma
bors

3-4 ek méz
1 dl fehér édes bor
1 dl Calvados
libamáj
Elkészítés

A Calvadost, a fehérbort és mézet egy tálban összekeverjük. A libamájakat egyforma darabokra szeljük, sózzuk, borsozzuk majd a pácba helyezzük. 12-24 órát hagyjuk érlelődni.

Az érlelt májakat előmelegített serpenyőbe zsiradék nélkül kisütjük.

A két tojást felütjük és egy kis tejjel elkeverjük. Felszeleteljük a kalácsot és a tejes tojásba beáztatva, bundás kalácsot fogunk sütni. Az almákat is cikkekre vágjuk és a máj mellé rakjuk. A bundás kalácsot is nyugodtan kisüthetjük ugyanebben a serpenyőben.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább