Vaddisznócomb zöldségraguval | Miele Főzőiskola

Vaddisznócomb zöldségraguval
Miele 2015. 10. 01.
Vaddisznócomb zöldségraguval
főzés idő
90 perc
teríték
3 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
3 adag
1 tálka paradicsomszósz
2-3 paradicsom
1-2 gerezd fokhagyma
2-3 zellerszár
1 fej vöröshagyma
2-3 répa
2 szelet vaddisznócomb
Elkészítés

A vaddisznócombokat egyforma darabokra vágjuk, sózzuk, borsózzuk és egy felhevített serpenyőben, zsiradékon kérgesre sütjük.

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, és egy tepsibe helyezzük. A kész húsokat a zöldségekre tesszük és egy jó minőségű vörösborral nyakon öntjük. Alufóliával letakarjuk és 180 Celsius fokon kb. 1 órát sütjük. Félúton hozzáadjuk a paradicsomszószt. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább