Raguleves | Miele Főzőiskola

Raguleves
Miele 2015. 09. 30.
Raguleves
főzés idő
50 perc
teríték
3 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
3 adag
1 csomag vaj
1 citrom leve
friss tárkony
1 ek Dijoni mustár
1-2 gerezd fokhagyma
zellergumó
4-5 db kelbimbó
1-2 zellerszál
gyökér
pár szál sárgarépa
1 db fehér édes hagyma
libazúza
Elkészítés

A húst megtisztítjuk, levágjuk a felesleges részeket és igény szerint kisebb darabokra vágjuk. A zöldségeket is körülbelül ugyanakkora darabokra vágjuk, mint a zúzát. Vajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzátesszük a zúzát. Pár percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és rakunk bele egy evőkanálnyi mustárt. Körülbelül 40-50 percig főzzük, félúton rakjuk csak bele a zöldségeket. A végén hozzárakjuk a kelbimbót és a finomra vágott fokhagymát. 

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább