Bárányborda pácolása | Miele Főzőiskola

Bárányborda pácolása
Miele 2015. 07. 06.
Bárányborda pácolása
főzés idő
15 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés

A báránybordát a bordák mentén válasszuk le. Ha nem vagyunk biztosak magunkban, akkor a végén törjük meg és hajtsuk vissza. Egy borda egy csont. Sütés előtt a hártya részt válasszuk le mindkét oldalon. Alul láthatjuk, hol csatlakozik a hús a csonthoz, ezen a ponton vágjuk el. Öntsünk egy kicsi olajat, durvára őrölt borsot egy tálba majd rakjuk bele a csontos bárányokat.  Sót csak a sütéskor rakjunk, rá mert megkeményedhet tőle a bárány és nem lesz finom a húsa. A pácolás minimum egy- két óráig, de ha van rá lehetőségünk egy napig is tartson!

1 borda egy csont!

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább