Feketeribizlis-epres panna cotta | Miele Főzőiskola

Feketeribizlis-epres panna cotta
Miele 2015. 06. 23.
Feketeribizlis-epres panna cotta
Gyorsan elkészíthető csupagyümölcs desszert, ahol a sűrítésről a fogyókúrázók egyik kedvenc alapanyaga, az agar-agar gondoskodik.
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
1 tk agar-agar
1 dl feketeribizlilé
3 ek kókuszvirág cukor
250 dkg eper
1 db vanília kikapart belseje
0.5 db citrom leve és reszelt héja
100 ml tejszín
250 ml görög joghurt
Elkészítés

A görög joghurtot és a tejszínt a vaníliával kikeverjük, és lassú tűzön melegítjük. A kockára vágott epret a feketeribizlilével, a cukorral és az agar-agarral forraljuk. A kétféle folyadékot még melegen összeöntjük, és amikor kicsit meghűlt a citrom levét és héját is hozzákeverjük. Szilikonformába öntjük, és tálalásig hűtőbe tesszük dermedni.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább