Négyhagymás-parmezános amarántpástétom | Miele Főzőiskola

Négyhagymás-parmezános amarántpástétom
Miele 2015. 05. 29.
Négyhagymás-parmezános amarántpástétom
A kenőmájason és mesterséges adalékanyagoktól hemzsegő felvágottakon túl is van mit a kenyérre tenni. Ez a kalciumban, vasban és magnéziumban gazdag, magas fehérjetartalmú álgabonából készült pástétom jó példa erre. Teljes kiőrlésű pirítóson, vagy tésztaételen feltétként is kiváló.
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
vaj
kömény
póréhagyma
fehér hagyma
parmezán sajt
fokhagyma
salotthagyma
Elkészítés

1. A négyféle hagymát a vajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, a köménnyel meghintjük, és az amarántot hozzáadjuk.

2. Egy kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk.

3. Botmixerrel pürésítjük, és a reszelt parmezánt belekeverjük.

Elkészítési idő: 30 perc

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább