Tepertős pogácsa | Miele Főzőiskola

Tepertős pogácsa
Miele 2014. 11. 10.
Tepertős pogácsa
főzés idő
120 perc
teríték
14 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
14 adag
500 g liszt
300 g darált tepertő
120 g zsír
1 db tojás
20 g só
10 g őrölt bors
20 g élesztő
200 ml víz
Elkészítés

Az összetevőket gyúrjuk simára, majd tegyük hűtőbe pár órára vagy akár egész éjszakára. Ezután gyúrjuk át, és nyújtsuk ki, késsel rácsozzuk be a tetejét majd szúrjuk ki, és egész tojással kenjük le a tetejét. Fél órát pihentessük szobahőmérsékleten, Majd süssük 220°C-on 12 percig.

A fotózáshoz a fonott tálcát a SKANDI Trend biztosította.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább