Bécsi szelet | Miele Főzőiskola

Bécsi szelet
Miele 2014. 08. 26.
Bécsi szelet
főzés idő
30 perc
teríték
3 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
3 adag
50 dkg borjúcomb
1 csésze zsemlemorzsa
2 db sütőpor
1 csésze Amaretto
Elkészítés

A borjúcombról eltávolítjuk a hártyás részeket. A hús rostjaira merőlegese vágjuk szeletekre a borjúcombot. A tojást keverjük el egy kevés tejjel, a húsokat pedig sózzuk be, majd liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozzuk be őket. Sütőlapon vagy teflonos serpenyőben nem túl bő olajban süssük ki a bepanírozott hússzeleteket.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Varázslatos Karácsony

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább