Rántott szarvasgerinc | Miele Főzőiskola

Rántott szarvasgerinc
Miele 2014. 08. 26.
Rántott szarvasgerinc
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 kg szarvasgerinc
2 tk rozmaring
20 dkg kukoricapehely
2 db tojás
Elkészítés
A rozmaringot apróra vágjuk és hozzákeverjük a kukorica pehelyhez, megsózzuk. A tojást elkeverjük, megsózzuk. A húst lehártyázzuk és a videón látható módon felszeleteljük. Megborsozzuk, majd liszt-tojás-kukoricapehely sorrendben bepanírozzuk. Végül bő olajban aranybarnára sütjük. Papíron lecsepegtetjük, és salátával tálaljuk.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább