Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben | Miele Főzőiskola

Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben
Miele 2014. 08. 26.
Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben
főzés idő
40 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
2 db csirkemell filé
1 csokor medvehagyma
6 db spárga
1 g só
1 g bors
1 g fűszerkeverék
50 ml olívaolaj
Elkészítés

A csirkemellet a videón látható módon szétnyitjuk, ha nagyon vastagnak találnánk, kiklopfoljuk. Fűszerkeverékkel megszórjuk, medvehagyma leveleket terítünk rá, belehelyezünk 3 szál spárgát, majd feltekerjük. Folpack segítségével fixáljuk a tekercset. Vákuumzacskóba helyezzük, lezárjuk, majd sous vide gép segítségével készre pároljuk.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, a húst kicsomagoljuk, s megpirítjuk a külsejét. A pestóhoz a maradék medvehagymát egy kevés olívaolajjal összeturmixoljuk, sajtot reszelünk hozzá.

A húst felszeleteljük, a pestóval és pirított koktélparadicsommal tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább