Rántott csirkeszárny | Miele Főzőiskola

Rántott csirkeszárny
Miele 2014. 08. 26.
Rántott csirkeszárny
főzés idő
40 perc
teríték
2 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
2 adag
15 db csirkeszárny
4 db tojás
10 szem szilva
1 csomag leveles saláta
10 szem kandírozott dió
10 ml dióolja
Elkészítés

A csirkeszárnyakat a videón látható módon előkészítjük, sózzuk, borsozzuk. A panírozáshoz a tojásokat törjük fel, s keverjük el, a morzsához pedig keverjünk egy marék apróra vágott stiftelt mandulát. A csirkeszárnyakat a szokásos liszt-tojás-morzsa módon bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük. A körethez a szilvákat vékony szeletekre vágjuk, a kandírozott diót is apróbb részekre vágjuk, majd összekeverjük a salátával, végül egy kevés dióolajjal meglocsoljuk. A csirkeszárnyakat a salátával tálaljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább