Marcipán alapú szaloncukor | Miele Főzőiskola

Marcipán alapú szaloncukor
Miele 2014. 08. 25.
Marcipán alapú szaloncukor
főzés idő
120 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
250 g marcipán
1 csomag aszalt gyümölcs
1 dl likőr
500 g csokoládé
Elkészítés

Ez egy egyszerű főzés nélkül készíthető szaloncukor.

A marcipánba ízlés szerint keverhetünk likőröket illetve olvasztott csokoládét. Kis féldiónyi marcipán darabokba csomagoljunk aszalt gyümölcsöt, pl. aszalt szilvát. Formázzunk belőle rudat, majd mártsuk ki olvasztott és temperált csokoládéban.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább