Mákos, parmezános nyalóka | Miele Főzőiskola

Mákos, parmezános nyalóka
mikeanna. 2014. 08. 25.
Mákos, parmezános nyalóka
főzés idő
15 perc
teríték
2 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
2 adag
Elkészítés
Majdnem a legfinomabb reszelőn reszeljük le a parmezánt. Egy tálban összekeverjük a szezámmagot a mákkal és a parmezánnal. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Tegyünk rá egy pogácsa szaggatót. Szórjuk bele a keveréket; ne vastagon. Rakjuk bele a nyalókapálcát, majd még egy kis keverék, hogy hozzátapadjon sütés közben. 220°C 5 percig sütjük. Ha kivesszük a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd szedjük fel. Ha nehezen jön fel formázólapáttal, vagy egyszerű késsel óvatosan nyúljunk alá.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább