Fetás sóskasaláta retekkel és újhagymával | Miele Főzőiskola

Fetás sóskasaláta retekkel és újhagymával
Miele 2014. 08. 25.
Fetás sóskasaláta retekkel és újhagymával
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
20 dkg friss sóskalevél
20 dkg feta sajt
1 csomó retek
0.5 csokor újhagyma
12 db fekete olivabogyó
12 db zöld olívabogyó
1 kk méz
3 ek olívabogyó-páclé
1 kk dijoni mustár
Elkészítés

A vastag szárától megfosztott és csíkokra vágott sóskát a karikákra vágott retekkel, a feldarabolt fetasajttal, a felszeletelt újhagymával és az olívabogyóval összeforgatjuk.
A mézet az olívabogyó páclevével és a mustárral összekeverjük, majd a salátára locsoljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább