Házi trappista sajt | Miele Főzőiskola

Házi trappista sajt
CzA 2014. 08. 25.
Házi trappista sajt
főzés idő
perc
teríték
adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
adag
Elkészítés
A túrót a tejjel odatesszük forrásig főni, majd egy sűrű szitán leszűrjük, egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a tojást, vajat, szódabikarbónát, sót, jól összekeverjük, majd állandó keverés mellet 10 percig főzzük, míg nyúlóssá, csomómentessé válik. (Kb. 10 perc alatt szépen össze is állt.) Egy kisebb tálba tesszük, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt tálra tesszük és hagyjuk másnapig a spájzban száradni. Majd mint a boltban lefóliázva betesszük a hűtőbe további fogyasztásra.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább