Kenyér élesztő nélkül | Miele Főzőiskola

Kenyér élesztő nélkül
CzA 2014. 08. 25.
Kenyér élesztő nélkül
főzés idő
perc
teríték
adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
adag
Elkészítés
Egy nagyobb tálban összekevered a joghurtot, a tojást, cukrot, sót, lisztet és sütőport. Teheted ezt kézzel vagy akár egy konyhai robotgéppel is. Én, személy szerint, egy fakanállal kavartam el. A kapott tésztát ezután egy sütőpapírral bélelt tepsiformába öntjük. A kenyértészta puha és ragacsos, ezért lehet, hogy megfordul a fejedben az, hogy egy kis liszttel pótold, azonban ez szigorúan tilos! Szépen lelapítod, ha akarod megszórod mákkal, ha nem, akkor úgy hagyod. 15 percre a 200 fokra bemelegített sütőbe teszed. Ha kihűlt, felszeleteled.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább