Kefires kiflik | Miele Főzőiskola

Kefires kiflik
CzA 2014. 08. 25.
Kefires kiflik
főzés idő
perc
teríték
adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
adag
Elkészítés
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos cukros tejben, majd tésztát dagasztunk. A margarint habosra keverjük a sóval. 4 részre osztjuk a tésztát. 30 cm-es átmérőjűre kinyújtunk egyet, megkenjük a habosított, sózott margarin felével, majd ráterítünk egy másik kinyújtott tésztát. 16 cikkre vágjuk, feltekerjük, tepsire tesszük. Ugyanígy elkészítjük a másik felét. Tojássárgájával lekenjük, kelesztjük, és megsütjük. Tetejére szórhatunk sajtot, köménymagot, szezámmagot. Megtölthetjük sajttal, sonkával, baconnel is.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább