Főzőiskola a Miele támogatásával

Letölthető receptkönyvek

Finomságok adventre és karácsonyra

Hamarosan itt vannak az ünnepek és a Miele karácsonyi receptfüzetével abban szeretne segítséget nyújtani, hogy a legínycsiklandóbb ételekkel kedveskedhess szeretteidnek! A különleges receptfüzet a legfinomabb ünnepi leveseket, főételeket, egytálételeket, desszerteket és süteményeket tartalmazza, amikkel egy komplett adventi menüsort készíthetsz el. Válaszd ki a neked tetsző ételeket, készítsd el és tedd varázslatossá a karácsonyt a Mielével!

Karácsonyi finomságok

Ebben a receptkönyvben a karácsonyi és adventi időszakra jellemző sütemény- és ételrecepteket gyűjtöttük össze. Izgalmas, hangulatos, és – nem mellesleg – kipróbált, fényképes karácsonyi receptek.

A Miele szakácskönyve

E szakácskönyvvel szeretnénk hozzájárulni a hétköznapok és az ünnepi alkalmak kulináris élvezetihez. Az egyszerűen elkészíthető, ám mégis ízletes fogásokon kívül tapasztaltabb szakácsok számára összetettebb ételkülönlegességek elkészítését is bemutatjuk.

Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel

Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel

Receptek - Automatikus programok

Receptek - Automatikus programok

Ételek gőzpárolóval

A Miele gőzpároló használata jó közérzetet, élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér. E könyv segítségével Ön is könnyedén illesztheti ételkölteményeibe a hamisítatlan természet nagyszerű ízeit.

CulinArt

Jelen szakácskönyv minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket tartalmazza, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket készítsünk, amelyek éppolyan sikeresek, mint amennyire fantáziadúsak.

43 db sütőedény recept

43 db sütőedényekhez készült speciális recept, amelyet most itt le is tölthetsz...

12 db karácsonyi recept

12 db karácsonyi Miele recept, hogy még színesebb legyen az ünnepi asztal...

16 db karácsonyi recept

Miele receptválogatás, tele különlegességekkel...

Miele katalógusok

CulinArt

A Miele készülékei mindig a legnagyobb kényelmet szolgálják. A konyhai gépeknél ez azt jelenti, hogy az élmény már a főzésnél elkezdődik. Nincs is annál szebb, mint amikor olyan ételeket varázsolunk könnyedén az asztalra, mint amilyeneket a szakácskönyv képein látunk. Számunkra nagyon fontos, hogy a klímavezérléssel megsütött húsok és sütemények különös figyelemmel készülve sokszínű, gazdag ízélményt garantáljanak.

Fast and flexible

A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós főzőlapokon történő főzés előnyeit. A főzésnek ez a módja összekapcsolódik a biztonsággal, a gyorsasággal és a pontos teljesítménnyel, mert a hő csak a főzőedény alján képződik.

Miele gőzpároló Vitasteam-technológiával

A Miele gőzpároló egy igazán sokoldalú tehetség, amely ideálisan egészíti ki a sütőt és főzőlapot. Egy teljes menüsor párolása is lehetséges egyidejűleg, az friss gőz bevezetése által az ízek és illatok nem keverednek. A Miele gőzpároló még többet tud: felolvaszt, melegít, blansíroz, befőz, sterilizál.

W1-T1

A Mielénél nem kell döntenie az innovatív technika és az elegáns design között. A textilápolás új generációja a funkciót összekapcsolja az esztétikával – két különböző designvonalban. Új korszak kezdődik a textilápolásban: a Miele új W1 készülékgenerációjával tisztábban, kényelmesebben, egyedibben és takarékosabban moshat, mint valaha.

Design for life katalógus

A design a mi szemünkben nem csupán egy tárgy külsejét jelenti, hanem a használati élményt is. Ezzel az igénnyel fejlesztettük ki új beépíthető konyhai készülékeinket. Formatervezőink és mérnökeink ehhez folyamatosan a Miele nemzetközi piacairól gyűjtik az ismereteket és az inspirációt, élen járva ezzel a know-how terén.

Miele különleges ajánlatok

A Miele mosógépei egy hosszú barátság kezdetét jelentik. Mint a Miele készülékek általában, ezek is 20 éves várható élettartamra tesztelt, könnyen kezelhető, kimeríthetetlen teljesítménytartalékkal rendelkező gépek korszerű dizájnnal kombinálva. Ismerje meg a Miele különleges ajánlatait az egyedülálló funkciókkal!

Miele különleges ajánlatok - konyhai készülékek

Beépíthető készülékek, hűtő- és fagyasztógépek, mosogatógépek, szabadon álló kávéautomaták – mind-mind a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. Ismerkedjen meg a Miele háztartási készülékeire vonatkozó különleges ajánlatokkal!

Miele CareCollection termékek

Ismerje meg mosógépekhez és mosogatógépekhez egyaránt kifejlesztett CareCollection termékeinket, amelyek a tökéletes tisztaság elérése érdekében lettek megtervezve. A Miele különböző szettajánlatai garantálják a kifogástalan végeredményt!

Mosási lexikon

A textilápolás terén gyűjtött több mint 110 éves tapasztalat segítségével jött létre ez a kislexikon. Ezzel az útmutatóval átfogó betekintést szeretnénk Önnek nyújtani a modern textilápolás világába. A számos folteltávolító trükk mellett hasznos tanácsokat kaphat a textilápoláshoz.