Felhasználási feltételek | Miele Főzőiskola

Felhasználási feltételek
  1. A www.receptek.tv üzemeltetője a Miele Kft. (1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2. Adószám: 10747632-2-41)
  2. A www.receptek.tv weboldal egy közösségi oldal, ahová bárki ingyenesen feltöltheti kedvenc receptjét, receptfotóját. Az oldal célja, hogy bárki létrehozhassa saját virtuális szakácskönyvét és ingyenesen tárolhassa azokat a www.receptek.tv weboldalhoz tartozó adatbázisban. A felhasználók a receptek feltöltésekor eldönthetik, hogy receptjeiket elérhetővé teszik más látogatók számára vagy privát tartalomként állíthatják be, ebben az esetben csak az adott felhasználó számára lesz elérhető az általa feltöltött receptek, illetve az azokhoz tartozó recept fotók. A Miele Kereskedelmi Kft. a www.receptek.tv weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a www.receptek.tv weboldalon megjelenő receptek tartalmáért és a receptekhez tartozó feltöltött fotók jogtisztaságáért. 3. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a receptek vagy a hozzávalók hibásan szerepelnek, illetve a hozzájuk tartozó fényképek nem a megfelelő ételt ábrázolják.
  3. Amennyiben Ön a receptek.tv oldalon a receptekhez bármilyen szellemi terméket, véleményt, receptet, fényképet tölt fel, vállalja, hogy ezen tartalmakat az Üzemeltető minden további díjfizetési kötelezettségtől mentesen időben és térben korlátlanul felhasználhatja, publikálhatja. A feltöltött recepteket és fényképeket az Üzemeltető harmadik fél weboldalán megjelentetheti. Az Üzemeltető a receptek.tv oldalon való recept és fénykép feltöltéssel összefüggő szolgáltatásokért sem anyagi, sem más ellenszolgáltatást nem kér – és nem is kérhet, így a receptek és képek megjelenítéséért honoráriumot fizetni nem tud. Ennek értelmében a receptek.tv egy virtuális fényképes és videós receptgyűjtemény.
  4. Az Üzemeltető a receptek.tv oldalon megjelenő receptekből készített ételekből adódó károkért és egészségkárosodásért felelősséggel nem tartozik.
  5. Az Üzemeltető nem vállal semmiféle felelősséget a receptek.tv oldalon megjelenő esetleges szerzői joggal védett receptek, illetve fényképek jogosulatlan megjelenítéséért, mivel az oldalon található recepteket és fényképeket a felhasználók töltik fel. Az Üzemeltető nem ellenőrzi a beküldött receptek és fényképek felhasználásának jogosultságát, ez a receptet feltöltő felhasználó felelőssége.
  6. A receptek.tv üzemeltetője ezúton kéri a recepteket feltöltő felhasználókat, hogy amennyiben nem saját receptet, receptfotót tölt fel, minden esetben jelölje meg a recept származásának forrását.
  7. Amennyiben Ön, illetve az elhelyezett receptek készítője olyan információt közöl magáról vagy a receptekről az oldalon, amelyekkel a személye beazonosítható, úgy elfogadja, hogy az Üzemeltető ezeket az információkat a hatályos hazai jogszabályoknak megfelelően tárolja és felhasználja.
  8. A weboldal használata egyben a feltételek elfogadását is jelenti.

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább