Cikkek | Miele Főzőiskola

Cikkek

Így készítsünk különleges italokat, ha vendégeket várunk!
Így készítsünk különleges italokat, ha vendégeket várunk!
2015. 12. 09.
Az év vége bőven szolgáltat alkalmakat baráti összejövetelekre, családi ünneplésekre. A tápláló és ínyenc ételekre általában nagy hangsúlyt fektetünk, nem úgy az italokra, melyekből már kevés hozzávalóval is igazán különleges nedűket készíthetünk. Ismerjék meg a koktélkészítés tudományát!
 Tovább
Rosszkedv ellen jól jöhet a mogyoró
Rosszkedv ellen jól jöhet a mogyoró
2015. 12. 01.
A téli időszakban kevesebb a napfény, egyre hűvösebbek a nappalok, és az eső is sokat esik. Nem csoda, ha ilyenkor kedvetlenek vagyunk, és a legszívesebben ki sem dugnánk az orrunkat otthonról. Ha elkapna bennünket a mélabú, ne hagyjuk, hogy magával húzzon, inkább ropogtassunk mogyorót, attól biztosan jobb kedvünk támad.
 Tovább
A tonhal a szívnek és a csontoknak is jót tesz
A tonhal a szívnek és a csontoknak is jót tesz
2015. 12. 01.
A mai táplálkozási ajánlások szerint hetente két-három alkalommal ajánlott halat fogyasztani. A bőség zavarában néha nehéz választani, de a tonhallal nem lehet mellényúlni. Nem csak ízletes és változatosan elkészíthető, értékes tápanyagokban is jócskán bővelkedik.
 Tovább
Őszi gyógynövények az ételekben – Nem mindennapi, egészséges alapanyagok
Őszi gyógynövények az ételekben – Nem mindennapi, egészséges alapanyagok
2015. 11. 12.
Azt sokan tudják, hogy immunrendszerünk védelme érdekében a zöldségek, a gyümölcsök, és a gabonafélék is fontos alapanyagok. De nem maradhatnak ki a sorból az őszi, tél eleji gyógynövények sem. Ezúttal a kökény, a borbolya, és a csipkebogyó a kedvencünk, mindegyiket igazán izgalmas ételekben ajánljuk az egészség megőrzésére.
 Tovább
A csokoládé élvezete cukormentesen
A csokoládé élvezete cukormentesen
2015. 11. 12.
A csokoládé talán a legnagyobb kedvenc az édességek körében, nem véletlen: bármikor könnyen elérhető és tényleg nagyon finom. Majszolgatása közben eszünkbe nem jut a kalóriákat számolgatni, de többé már nem is kell, hála a cukormentes csokoládé megjelenésének.
 Tovább
Őszi kedvencünk a kelbimbó
Őszi kedvencünk a kelbimbó
2015. 10. 27.
A vadkáposzta volt az őse a ma ismert káposztaféléknek: a fejes- és kelkáposztának, karfiolnak, brokkolinak, sőt, a karalábénak is. Ezeken kívül van még egy gyakran tányérra kerülő rokon, mely egyedi ízével nagyon megosztja a kedvelők és nem kedvelők táborát – ez pedig a kelbimbó.
 Tovább

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább