Cikkek | Miele Főzőiskola

Cikkek

A legjobb előételek nyárra
2014. 09. 09.
Nyáron sokkal több vendéget fogadunk: a kellemes idő, a finom grill- vagy bográcsos ételek remek hangulatot teremtenek. A főfogás elkészültéig azonban érdemes néhány apró falatkával is előrukkolni vendégeinknek. Mutatunk néhányat. Akármennyire is igyekszünk mindennel előkészülni, ha vendégeket várunk, a legtöbben bizony megcsúszunk néha az idővel, és a várva várt főétel a tervezetthez képest jóval később készül el. Ám egy kerti partinak muszáj lazának lennie, és az állandó idegeskedés miatt inkább készítsünk néhány ízletes aprófalatkát, amit nyugodtan eleszegethetünk egy jó pohár bor mellett, amíg a főétel az asztalra nem kerül. Íme, néhány könnyen elkészíthető ízletes finomság.
 Tovább
Food Fusion, a minőség íze
2014. 08. 28.
Cégünket, a Food Fusion Kft-t 2012 júliusában, családi vállalkozásként alapítottuk. Külföldi útjaink során sok mindent láttunk és még több mindent kóstoltunk, amit szerettünk volna hazahozni és megosztani másokkal is. De nemcsak az ízeken volt a hangsúly, a „kinti” hangulatot is szívesen hozzácsomagoltuk volna az áruhoz. Innen jött az ötlet, hogy egy kicsit nyugati, egy kicsit modern, de nagyon barátságos környezetben helyezzük el mindazt, amit mi szeretünk és amit reméljük, a vásárlóink is megszeretnek majd.
 Tovább
Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék
Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék
2014. 08. 28.
Lehet szeretni, vagy éppen elítélni a Valentin-napot, a döntés mindenkinek a szíve joga. Azzal azonban mindannyian egyetértünk, hogy bizony isteni érzés, mikor partnerünk meglep minket egy apró figyelmességgel, s ugyanúgy csodálatos pillanat, amikor a mi meglepetésünk láttán derül fel kedvesünk arca.
 Tovább
Vitaminhiányod van? Elegendő zöldséget, gyümölcsöt eszel?
2014. 08. 28.
Az előbbiek a leggyakoribb kérdések, melyek ősztől tavaszig elhagyják a szánkat. Vesszük és esszük halomra a ránk kacsingató zöldségeket és gyümölcsöket, odafigyelünk ételeink összetételére, és igyekszünk az egészséges táplálkozás alapelveit is figyelembe venni. Sovány- és fehér húsok, halak, és ásványi anyagokban bővelkedő zöldséglevesek alkotják napi étkezésünk nagy részét. Nem elég azonban az egészségesnek titulált alapanyagokat beszerezni, gondoskodni kell arról is, hogy a bennük levő tápanyagok hiánytalanuk bejussanak szervezetünkbe.
 Tovább
Az egészséges cseperedés titka
Az egészséges cseperedés titka
2014. 08. 28.
A babák életében elérkezik a pillanat, amikor az anyatejes táplálás mellett fokozatosan ugyan, de rászoktatjuk őket a normál ételekre.
 Tovább

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább