Mitől olyan különleges a Lindt csokoládé? | Miele Főzőiskola

Mitől olyan különleges a Lindt csokoládé?
2017. 12. 14. Nyomtatás
A Lindt Csokoládé Mesterei kizárólag a világ legkiválóbb kakaóbabjait választják ki a legjobb termőföldekről, majd saját maguk pörkölik és dolgozzák fel egy különleges technológia alapján.

A legkiválóbb minőségű kakaó

A Lindt Csokoládé Mesterei kizárólag a világ legkiválóbb kakaóbabjait választják ki a legjobb termőföldekről, majd saját maguk pörkölik és dolgozzák fel egy különleges technológia alapján. A Lindt & Sprüngli cégcsoport a fenntartható fejlődés szellemében, elhivatottan küzd a kakaótermő vidékek és közösségeik fennmaradásáért.

Egyedülálló pörkölés és őrlés

A Lindt Csokoládé Mesterei évtizedek alatt fejlesztették ki saját, egyedülálló technológiájukat. Ennek köszönhető a Lindt csokoládéra jellemző lágyan olvadó ízélmény.

A Lindt találmánya

Rodolphe Lindt 1879-ben a konsírozás világraszóló találmányával állt elő, amellyel forradalmasította a csokoládé készítést.

Kivételes alapanyagok a kakaó mellett

A Lindt Svájci Csokoládé Mesterei saját maguk válogatják össze és dolgozzák fel a világ legjobb termőföldjeiről származó prémium alapanyagokat. A legjobb ízhatásért, ők maguk pörkölik a dió- és mogyoróféléket is, amelyeket a pörkölést követően azonnal összedolgoznak a kakaómasszával.

A finom csokoládétól a tökéletesig – Lindt a legmagasabb minőséget képviseli

A Lindt Csokoládé Mestereinek a részletek iránti elkötelezettsége is megkérdőjelezhetetlen: pl. kézzel diszítik a csokoládékat dióval vagy mandulával ékesítve, vagy éppen szemet gyönyörködtető csomagolással illetik remekműveiket.

A Lindt Csokoládé Mesterei a csokoládé iránti valódi szenvedéllyel és szeretettel készítik remekműveiket 1845 óta

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább