Az 581 Designer Pop Up Store a nyári szezonban is megnyílik | Miele Főzőiskola

Az 581 Designer Pop Up Store a nyári szezonban is megnyílik
2015. 06. 03. Nyomtatás
Új kollekciókkal töltötték meg a tervezők az 581 Designer Pop-up Store-t, amely május elejétől újabb két hónapig, 2015. Július 4-ig várja a divat és a magyar márkák iránt rajongó vásárlókat. A Fashion Streeten a karácsonyi szezonban téli kollekciókkal debütált üzlet ez alkalommal a magyar prémium divatmárkák szélesebb palettáját mutatja be, és immár 8 brand termékei találhatóak meg a Le Meridien Budapest épületében található pop-up store-ban.

Akár a vásárlás, akár csak a szép tárgyakban való gyönyörködés a cél, mindenképp érdemes betérni! A szerencsések kifoghatják a számos akció egyikét, de akár személyesen is megismerkedhetnek a tervezőkkel.

DORA ABODI az egyik legsikeresebb és legismertebb magyar tervező. Stílusát barokk futurizmusként jellemezhetjük, amelyben múlt és jövő, klasszikus művészet, vallási utalások és high-tech ötvöződik. Ruháit folyamatosan láthatjuk a Vogue és más top divatmagazinok lapjain, ahogy hollywoodi sztárokon is. A pop-up storeba rengeteg új, eddig nem kapható, izgalmas darab készült az előző kollekciók printjeivel. Fellelhető lesz a Taylor Swift által viselt Twin Unisus top és pulóver számtalan verziója.

A REKAVAGO márka egy újabb nőies és színes kollekcióval örvendezteti meg rajongóit a nyári szezonban. A best seller magassarkú modellek mellett újra megvásárolható a szexis kis Aqua szandál, amely áttetsző pántjával egészen különleges hatást kelt. Az üzletben emellett személyes tanácsadást is kaphat a vásárló a megfelelő cipő kiválasztásához. A menyasszonyok számára kialakított szolgáltatásokon (tanácsadás, egyedi cipő rendelés, tervezés) túl pedig immár a férfiak számára is elérhető a Pop-up Store-ban a méretes cipő rendelés.

A USE márka, mely egyike a mai hazai fiatal divattervező generációnak, 2005-ös megalapítása óta hazai és külföldi sikereket egyaránt maga mögött tudhat. A márka legfontosabb célkitűzése olyan magas minőségű, megfizethető dizájn megalkotása, mely tökéletes kiegészítője lehet egy mai modern nagyvárosi nő hétköznapjainak.

JE SUIS BELLE (JSB) koncepciójának alappillére kezdetektől fogva az együttműködés más művészeti ágakkal, különös tekintettel a képzőművészet területeivel. Múzsájuk a világra és önmagára is kíváncsi nő: kreatív és tehetségét bátran felvállaló, szellemes és vagány. Hiszik, hogy aki ruháikat hordja, részesévé válik világuknak, ugyanakkor személyiségével maga is alakítja a márkát. Filozófiájuk, hogy a divat és az öltözködés nem kiváltságok, hanem a mindennapi élet alapvető részei, a hordhatóság és kényelem mellett az egyediség kialakításának fontos eszközei. Pasztell színű kollekciójukat ezüstösen csillogó táskák és ékszerek egészítik ki.

A HAMERLI márka a pécsi kesztyűgyártás 150 éves tradícióit őrzi. A 21. századra a design épp olyan fontos tényezővé vált a márka életében, mint a tökéletes kézműves munka. Nemes anyagok, hibátlan szaktudás, szenvedélyes tervezői munka összhangját testesíti meg minden egyes Hamerli darab. A Pop-up Store-ban két kollekcióval megjelenő márka prémium autóskesztyű kollekcióját Vágó Réka álmodta újra a márkának, melynek darabjait egyedi rendelésre is elkészíttetheti magának az old timerek és kesztyűk iránt rajongó vásárló. A cég 1861 névre keresztelt kollekciójában pedig a fiatalokat megcélzó divat kesztyűk találhatóak meg.

MERO márkát 2008 megalapító Merő Péter balett táncos karrierjét váltotta fel a divattervezés. A márkát a megújulás, a magabiztosság és női nem tisztelete jellemzi. Ruhái a sikeres, dinamikus nők elegáns utcai és protokoláris megjelenését biztosítják. Ruhakölteményeiben az erő párosul az eleganciával, a nőiességgel, és az egyediséggel. Mottója: „Az első benyomásra nincs második lehetőség.” A Pop-up Store-ban kisszériás darabjait vásárolhatják meg a nőiességre és kifinomult ruhákra vágyó vásárlók.

VANDA FERENCZ

Ferencz Vanda egyedi kialakítású ékszereire a részletgazdagság, finomság, a nagy felületeken megjelenő, karakteres geometria, különleges anyaghasználat jellemző. Kollekciói kis szériában, kézzel készülnek az általa kifejlesztett technológiák és anyagkísérletek alapján.

Munkájára tehát a folyamatos kísérletezés, az anyagok és a formák tökéletesítése jellemző, aminek köszönhetően az egyes ékszerek folyamatos evolúción mennek keresztül. A gyors kollekcióváltások tempóját viszont nem veszi fel és az általa megalkotott ikonikus darabok mindig kaphatók, hiszen ékszerei időtlenek és hosszú távon is érvényesek maradnak.

A TIPTON EYEWORKS által forgalmazott bakelitlemezből készült Vinylize kollekció különlegességét az adja, hogy minden darab teljesen egyedi hiszen finom kézimunkával készült. A markáns férfias modellek mellett, hölgy vásárlóink igényeit is kielégíti a márka a lágyabb, nőiesebb formákkal. A kollekcióban egyszerre találhatóak meg a klasszikus és az extravagáns formák.

Az 581 Designer Pop-up Store a Le Meridien Budapest épületében kap helyet.

Aktuális hírek, képek a boltról:
https://www.facebook.com/events/1569911143258118/

Nyitva tartás:
2015.05.07 -2015.07.04
Hétfő – Szombat: 11.00 – 20.00 óráig

A tervezőkről:

Sajtókapcsolat: 06 70 799 2445 vagy info@rekavago.com

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább